Artwork: Loudmouth

Artwork: Loudmouth

Afgelopen editie van Incubate lanceerde NMTH een 7″ vinyl-single met de aanstormende acts Richie Dagger en NEED. De 7″ is de eerste in een reeks exclusieve vinyl-singles die Never Mind The Hype in eigen beheer uitbrengt. Maar daar blijft het niet bij! Om te vieren dat de single uit is, werden de handen ineen geslagen met het zielsverwante Lexicon Bookings. Met als resultaat een tour van de twee bands langs een aantal toffe zalen in Nederland en België, van begin november tot eind januari. Uiteraard zal de limited edition 7” tijdens deze tour verkrijgbaar zijn.

Tijdens Incubate liet het Tilburgse Richie Dagger in platenzaak Sounds vast zien wat je kan verwachten.

Richie Dagger
In 2011 beten deze Tilburgers het spits af tijdens Incubate: Ze stonden in Cul De Sac met slechts vijf demo’s op zak en geen enkel optreden op hun naam. Dit jaar was de band host van een vierdaags programma op datzelfde festival en begin november komt de nieuwe plaat ‘City Dwellers’ uit.

NEED
Het uit Amsterdam afkomstige NEED zou je met leden uit Aux Raus, Union Town, Brat Pack, Local Spastics en No Turning Back haast een supergroep kunnen noemen. NEED klinkt als een combinatie tussen Danzig, The Wipes en The Stooges.

Live
5 nov Extase, Tilburg (release Richie Dagger – City Dwellers LP)
18 dec Music City, Antwerpen (w/ Partisan)
26 dec Pacific Parc, Amsterdam
9 jan dB’s, Utrecht
23 jan Area51, Eindhoven (w/ Areas)
30 jan Patronaat, Haarlem (zonder Richie Dagger)

Bestel maar, bestel maar…
Je kunt de exclusieve single ook bestellen door een mail te sturen naar contact@nmth.nl
Meer informatie over de gelimiteerde single vind je op nmth.nl/7inchDeel dit artikel