DAY OF THE DEAD FEST POSTERJe kunt nooit genoeg festivals hebben, zo zagen we zaterdag weer bij de eerste editie van Voor De Duvel Niet Bang Fest in Gigant, Apeldoorn. De festivalkalender mag dan uitpuilen volgens sommigen, er is altijd plek voor met liefde en verstand van zaken samengestelde festivals, zeker indoor. Mexican Surf is ook niet gek, althans wel op het podium…, maar niet waar het om nieuwe initiatieven gaat. Zo lanceerden de Ossenaren onlangs hun eigen fuzzpedaal: de Mexican Fuzz. Ook zijn de garagesurfende bengels de komende tijd op meerdere toffe DIY evenementen te zien als Zwemfest en Eindfeest Timboektoe Beach in Velsen.

‘Dat kunnen wij ook’ dachten ze wellicht en dat blijkt: een meer dan enthousiaste bassist (ene Stef L. uit Oss) verklapte ons de geboorte van een nieuw festival: Day Of The Dead Fest op vrijdag 2 november in café Lollipop in Oss. Gezien het artwork, de datum en de bandnaam gaan we ervan uit dat ze hiermee de Mexicaanse Día de los Muertos naar Nederland halen, inclusief de festiviteiten! Feit is dat er vier bands zullen optreden: TSAR BOMPA (Eindhoven), Pig Frenzy (Rotterdam), Neue Grünhause (Nijmegen) en Mexican Surf (Oss). De doden worden geëerd van 19:00 tot 00:00 uur en voor 8 euro (vvk) wil je daar zeker bij zijn.

Meer Mexican Surf? Ze doen ook een najaarstour met de Haarlemse beukers van Tony Clifton! En beter check je ook even deze:
Deel dit artikel