Thee Oh Sees - Live In San Francisco

Thee Oh Sees – Live In San Francisco

Er is nog geen blokkenschema voor Lowlands 2016 in zicht, maar je kunt op je klompen aanvoelen dat Thee Oh Sees die nieuwe Charlie gaat slopen en het terrein tot in de verre omtrek gaat omploegen. Het kan ook nog meer meezitten als Lowlands de prettig geschifte San Fran garageband rond John Dwyer (inderdaad, die man op de hoes hierboven) de India laat afsluiten.

Je weet ongetwijfeld hoe zo’n ziedend stuk garagemayhem kan uitpakken, je zag het voor je oogleden voltrekken bij eerdere moshende ervaringen op Metropolis of Le Guess Who? of van een van de vele clubshows. Op Lowlands stonden ze nog niet eerder en wij gokken dat die Flevodoop meer dan een rimpeling in het Veluwemeer zal veroorzaken.

Om die bewering te ondersteunen hebben we nieuwe Live In San Francisco plaat hieronder voor je. Via de lieve mensen van Stereogum, die ook vertellen dat die in juli 2015 opgenomen is in The Chapel, een voormalige kerk in Bay Area, door Castle Face. Het label van frontman John Dwyer gaat de plaat uitbrengen als onderdeel van hun Live In San Francisco serie, waarin eerder registraties van White Fence en Ty Segall het licht zagen. Je hoort veel materiaal van het laatste album Mutilator Defeated At Last.

Omdat het oog ook wat wil, zie je daaronder een show van vijf kwartier van begin vorig jaar uit Parijs. En we zien je eind augustus in de pit he! Overigens kun je ook op Pukkelpop een kolkende pit met Dwyer en zijn Californische kompanen verwachten.
Deel dit artikel