rock n rollercoasterRammerdebam! Nieuw rock ’n roll-concept en bovendien nog vuig en smerig rockend ook. De oplettenden onder u hadden al eens een Rock ’n Rollercoaster-editie gesignaleerd in de Kroepoekfabriek met onder andere de Vlaamse noisers van Kapitan Korsakov. Dat klopt, maar nu is editie 2 van dit indoor festijn in zicht (7 oktober) en worden de zaken nog serieuzer aangepakt. Voor Rock ’n Rollercoaster II is de razende Belgische headliner Fleddy Melculy gestrikt om te beginnen.

Verder op het menu zaterdag 7 oktober staan al: de Eindhovense rockers van Black-Bone (openden al voor o.a. Deep Purple), Need (Amsterdamse rauwe rock met boks-presentator en vuurwerk), de lokale trots en classic heavy metallende/rcokende Order of the Emperor. Dat is enkel nog het programma in de grote zaal. Daarnaast bouwt de Zuid-Hollandse organisatie de rookruimte om tot “rockruimte” met drie lokale bands; Lijger (met onder meer ex-leden van De Dood in panterprint), The Heart Monitors (snelle en harde punk uit Rotterdam) en de lokale punkers van the Forbidden Wizards. Ook is er Tattoo Booth, waar “Ronin Tattoo kick-ass tattoo’s komt zetten voor de liefhebber van de betere plakplaatjes!”

NMTH support dit helemaal de moeder, aangezien het een tof festival en nieuw initiatief is én omdat we graag maar niet vaak genoeg in Vlaardingen komen. Meer informatie via de Kroepoekfabriek en het FB-event.Deel dit artikel