An Adverse Copy

An Adverse Copy

De HBA On Tour gaat morgen (donderdag) van start in Paard van Troje en vandaag stellen we je aan een van de vier deelnemende acts voor. NMTH heeft oog voor talent en al helemaal als het een driekoppige liefdesbaby van Triggerfinger, Queens of the Stone Age en The Black Keys betreft. An Adverse Copy is de naam, de band is ontstaan op de Herman Brood Academie en de komende dagen voor nop te zien in Den Haag, Zwolle, Breda en Amsterdam.

‘Stonerblues’ noemen de jongens het zelf en daarmee slaan ze heel wat spijkers op de juiste kop. Loek Maas, Djamilo Both en Martijn Boon spelen nu een half jaar samen, waarin ze aardig wat optredens deden en meteen maar even de Bandbattle in Alphen aan den Rijn op de naam schreven.

Nadeel van het beginnende karakter van An Adverse Copy is dat er nog niet heel veel materiaal online staat. Maar die ene track zegt al heel veel en we hebben ook deze live-opname uit Plein 79 voor je opgeduikeld. Check verder het interview met de jongens hieronder en ga An Adverse Copy vooral live zien de komende dagen!

An Adverse Copy gaat met The Brahms, Indi V en Mathilda op tour. De vier avonden zijn gratis toegankelijk, maar voor Paradiso moet je je wel even aanmelden via: hbaontour@hermanbroodacademie.nl. Je vindt de speeldata hier:
Do. 9 juli – Paard van Troje, Den Haag
Vr. 10 juli – Hedon, Zwolle
Za. 11 juli – Mezz, Breda
Zo. 12 juli – Paradiso, AmsterdamDeel dit artikel