Tour_Flyer Nirvana Green LizardWegens groot succes op herhaling: Green Lizard vierde het 25-jarig bestaan van Nevermind vorig jaar met drie ramvolle tributeshows (met Paceshifters) in Effenaar, Metropool en Victorie. Supertof. Maar daar wil de rest van Nederland ook wel even vam proeven en aangezien de Lizards, die ook nog een Brotherhood tour met Coppersky deden, niet van ophouden weten… Juistem, dankzij de gretigheid van de Tilburgs-Amsterdamse band ligt er een nieuwe mep van negen data, te beginnen op 20 oktober in dB’s te Utrecht en eindigend op 22 december in de Leeuwarder Neushoorn.

Ook oud Urban Dance Squad-frontman (Silver Surfering) Rudeboy is weer van de energieke partij. Ditmaal is het plan uitgebreid: het gezelschap gaat ‘alle klassiekers spelen van de drie platen die Nirvana heeft uitgebracht’. Dat belooft wat ja.

Green Lizard tribute to Nirvana ft. Rudeboy:
– 20 okt – dB’s, Utrecht
– 03 nov – Kroepoekfabriek, Vlaardingen
– 10 nov – De Vorstin, Hilversum
– 11 nov – De Meester, Almere
– 24 nov – Poppodium Volt, Sittard-Geleen
– 07 dec – Patronaat, Haarlem
– 08 dec – Hedon, Zwolle
– 09 dec – Effenaar, Eindhoven
– 22 dec – Neushoorn, Leeuwarden

Hieronder de promoteaser van de tour, maar allereerst een beste impressie van de vorige Nirvana tribute (toen naast Paceshifters ook Jelle Schrooten van Face Tomorrow van de partij was):


 Deel dit artikel