dirk. live, foto Tijl De Meulemeester

dirk. live, foto Tijl De Meulemeester

dirk.We hebben gewoon weer een dirk. video voor je en met reden. Fuckup is wederom een verdomd lekkere noisy grungende oorwurm en er zit ook nog eens een fijne lyric video bij. Hoewel lyric video een wat bescheiden omschrijving is, het is meer een volwaardige video met nogal creatief weergegeven tekst. Inclusief een oproep om je eigen tekst toe te voegen en toch vooral mee te zingen. Moet kunnen toch? Tip: Er zijn ook handige Fuckup shirts te bestellen, zodat je vrienden ook zo mee kunnen zingen en beseffen dat je terecht voeling hebt met het thema ‘Fat kid on the train’.

Terwijl de mannen nog diep in een delirium tremens verzonken zijn na die drie heerlijke doelpunten in de tweede helft tegen Panama, is er ook alle reden om eens vooruit te blikken. Er wacht dirk. namelijk een hele mooie zomer, waarbij meerdere podia in België en Nederland omvergespeeld gaan worden. Zo kan het publiek in onder meer Podium Victorie en op RosRock, CRISIS en Young Art Festival, Rock Olmen, Dieksiepop en Melkrock Tielt meezingen met Fuckup. Als uitsmijters spelen ze in augustus voor nog eens een pak mensen op de Lokerse Feesten en… Pukkelpop!

De debuutplaat van dirk., het welluidend getitelde ‘Album’, kwam in februari uit en is onderaan dit artikel te vinden. Alle speeldata onder de video:

dirk. live:
07-06 ::: Podium Victorie – Alkmaar (NL)
29-06 ::: Out Loud – Brussel (BE)
01-07 ::: RosRock Festival 2018 – Rossum (NL)
14-07 ::: Kotweekend – Rekkem (BE)
14-07 ::: CRISIS Festival – Erps-Kwerps (BE)
21-07 ::: Young Art Festival – Alkmaar (NL)
27-07 ::: Rock Olmen – Olmen (BE)
28-07 ::: Dioniss – Sint-Denijs-Westrem (BE)
05-08 ::: Dieksiepop – Haarle (NL)
07-08 ::: Lokerse Feesten – Lokeren (BE)
12-08 ::: Melkrock Tielt Festival – Tielt (BE)
15-08 ::: Pukkelpop (BE)Deel dit artikel