Grauzone was een van de festivals die afgelopen zomer eindelijk doorgang vond. Hoewel normaal in het voorjaar gehouden, speelden de vele verzettingen door corona toch echt parten. De zomereditie was desondanks weer een succes te noemen, dankzij een erg fraaie, unieke line-up op diverse locaties in Den Haag. Ook op 10 tot en met 12 februari 2023 strijkt er weer een bijzondere line-up neer in die mooie stad achter de duinen. Eerder al maakten we al o.a. SQÜRL ft. Jim Jarmusch, A Place To Bury Strangers en VULVA bekend. Vandaag echter nog een te gekke naam ter toevoeging: Emma Ruth Rundle! 

Van Emma Ruth Rundle’s darkfolk/post-rock sound zijn we nu al enkele tijd fan natuurlijk! Ze is te zien op Grauzone samen met A Place To Bury Strangers, SQÜRL ft. Jim Jarmusch, VULVA, Josef van Wissem, Lebanon Hanover, Zanias, Algiers, Ambassade, Minuit Machine, Ditz, Infravision, Elena Colombi b2b Mark Knekelhuis, Smudged, Panic Shack en Pablo Bozzi. De pre-Early Bird tickets van 70eu zijn al uitverkocht, maar gewone Early Birds voor het gehele weekend zijn voor 85 euro exclusief servicekosten verkrijgbaar via de Grauzone website.

De jubileumeditie van Grauzone vindt plaats op 10 tot en met 12 februari in Paard Den Haag, check ook het Facebook-event voor meer info en nieuwtjes. 

Grauzone 2023Deel dit artikel