Het is bijna niet meer bij te houden welke vette festivals eraan komen. Zo hebben we al Roadburn in april, Sonic Whip begin mei en natuurlijk een hele resem heavy feestjes in de zomer. Maar eentje die ook zeker in de agenda moet, is Sniester! Jawel, het is pas kortgeleden dat nog op Sniester waren, met in oktober een welgemikte editie die precies kon profiteren van de versoepelingen. Maar verdomd, Sniester doet aan doorpakken, daar het festival traditioneel in mei plaatsvindt. Dus ja, de gezelligste gitaarfuif van Den Haag vindt op 27 en 28 mei plaats, en maakt zojuist de gehele line-up bekend met onder andere STAKE, Whispering Sons, The Picturebooks en (even ctrl+v-en hier) Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs! We zetten alle info even op een rij…

Om nogmaals even de nieuwste bekendmakingen te benoemen: 7xPigs, The Picturebooks, STAKE, Whispering Sons, Goat Girl, Sports Team en Heavy Lungs completeren de bomvolle line-up van 70 acts! Op 27 en 28 mei, op diverse plekken in die oh zo mooie stad achter de duinen, kun je voor werkelijk een schamel bedrag van slechts 42,50 twee dagen genieten van bands als Pulled Apart By Horses, Money & the Man, Insanity Alert, Rats on Rafts en zoveel meer moois. Geen geld dus! Genieten zonder anderhalve meter, coronapas en op maximale capaciteit. Check dus gauw de volledige line-up via deze link.

Sniester vindt plaats op 27 en 28 mei 2022 op diverse plekken in Den Haag, waaronder Paard. Weekendtickets scoor je via de Sniester website of via Paard. Check ook het Facebook-event voor meer info.  

 Deel dit artikel