Het is alweer anderhalf jaar geleden dat Black Earth Festival plaatsvond. Drie dagen lang grensverleggende klanken uit de noise, doom, sludge en experimentele hoek. Dit keer pakt het vooruitstrevende undergroundfestival uit op 16 en 17 maart, met twee avonden in de unieke Utrechtse broedplaatsen dB’s en ACU. Het perfecte toneel voor een resem namen waar je u tegen zegt, voor slechts 26 euro! Te weten: een exclusieve Nederlandse clubshow van Lili Refrain, gevolgd door SunStare, Dalila Kayros, Pesticide, Lijkschouwer, Dodentocht, Designer Violence en Ismena. Plus: een dikke afterparty in dB’s met Raderkraft en Nachtmerrie. Dat allemaal voor een schamele 26 euro, verkrijgbaar via Black Earth. 

16 maart @ dB’s – 18:45 t/m 02:00
Op de zaterdag kun je terecht in dB’s voor Lili Refrain, Dalila Kayros, Designer Violence en Ismena, De afterparty wordt verzorgd voor Raderkraft en Nachtmerrie. Indien je geen passe-partout haalt is een zaterdagticket 18 euro. Wil je alleen de afterparty bezoeken, betaal je 6 euro via deze link. Dagtickets en passe-partouts scoor je hier.

17 maart @ ACU – 16:30 t/m 21:00
In ACU zie je Sunstare, Pesticide, Lijkschouwer en Dodentocht. Aparte ACU-tickets zijn 12 euro, maar voor 26 euro heb je een passe-partout voor beide dagen. Passe-partouts scoor je hier.Deel dit artikel