En weer hebben we een exclusieve videopremière op Cortonville waar we trots op zijn: vandaag de single Halo van Zamora.

Debuutalbum

Gooi muzikanten uit verschillende rock en metalbands uit elkaar en je krijgt donkere, intense indie. Misschien niet de meest logische gedachte, maar verrassend genoeg klopt het vanaf de eerste luisterbeurt. Zamora’s debuutalbum Waves hypnotiseert. Elke luisterbeurt wordt je verrast met een nieuwe laag: toetsen, samples, echo’s en een pakkende stem die de emotie als geen ander weet over te dragen. Niet een album om stilletjes op de achtergrond aan te zetten, maar eentje om de volumeknop voor voluit te draaien.

Releaseshow

Op vrijdag 1 mei zal de band zijn album voor het eerst ten gehore brengen in Doornroosje in Nijmegen. Een niet te missen concert lijkt ons. Zanger Cyril Crutz: “We pakken flink uit en geven live graag de langere versies van de songs prijs, waar we ons op het album tot de essentie hebben beperkt. VJ Gemma Pérez zal de nummers ondersteunen met zwart-witte visuals die de emoties in de tekst onderstrepen.” Een waar visueel spektakel dus.

Winnen

Wil jij er ook bij zijn? Dat kan! Cortonville geeft namelijk drie keer twee tickets weg. Het enige wat je hiervoor moet doen is je naam + adres o.v.v. “Winactie Zamora’ mailen naar redactie@nmth.nl.

Niet gewonnen maar er toch bij zijn? Dat kan ook, de entree bedraagt 10 euro. Bij aankoop van het album Waves bij Kroese of de Waaghals in Nijmegen, betaal je voor een ticket nog maar de helft.Deel dit artikel