Voor een potje dikke Eindhovense stoner zijn we bij Candybar Planet altijd aan het goede adres. Althans tot 2002, daarna was het over met de pret tot twee reünie-shows, waarvan de laatste in 2011 bij de viering van 40 jaar Effenaar. Het bleek de aanzet tot meer, veel meer: Sinds Paaspop 2012 staan de mannen weer met enige regelmaat op het podium en in 2013 verscheen het album Timelapse bij Lighttown Fidelity, dat ook debuutalbum 32 Bitch opnieuw uitbracht. Datzelfde lot krijgt de titelloze EP uit 2000, of eigenlijk een nog beter lot, want er zijn nog twee previously unreleased tracks aan toegevoegd.

Voor de liefhebbers komt de EP op vinyl in drie kleuren uit, met artwork bedrukt op de b-kant. Openingsnummer Five is al op Bandcamp te horen en downloadbaar. De hele EP komt 3 oktober uit bij Lighttown Fidelity Records.

Candybar Planet is met onder andere Yama, Ashtoreth en Pendejo te zien op 3 oktober op de vierde editie van Sonic Boom in Popcentrum PopEi, Eindhoven en 21 november op PancRock festival in Sint Pancras.Deel dit artikel