An Evening With Knives

FNR Sessions

Een van de laatste metalshows in Nederland kwam van de hand van het Eindhovense An Evening With Knives. Om de Engelse uitdrukking ‘adding insult to injury’ er maar even bij te pakken: het bleek ook nog eens de releaseshow van A Sense of Gravity te zijn. Daar sta je dan, met een plaat die her en der lovende kritieken ontvangt, maar niet op de weg onder aandacht gebracht kan worden. Dit jaar is dat eindelijk met terugwerkende kracht goed gekomen voor An Evening With Knives, maar dat er nog meer moois op de planning staat, blijkt uit een zojuist aangekondigde liveplaat! FNR Sessions komt uit op 2 februari 2023.

Deze liveplaat van de heren Marco Gelissen (gitaar en zang) Peter van Grunsven (bas) en Jarno van Osch (drums en samples) komt uit via Argonauta Records, en is tevens gespeeld in een bizar ogende setting met maar liefst 50 versterkers! FNR Sessions zal naast audio ook natuurlijk middels video opnames te ervaren, om een volledige representatie van een Evening With Knives set te geven.

FNR Sessions van An Evening With Knives komt op 2 februari uit via Argonauta Records. Blijf op de hoogte van de band via Facebook en InstagramDeel dit artikel