Föllakzoid, foto Paul Verhagen

Föllakzoid op de vorige festivaleditie, foto Paul Verhagen

Je wist het al: Helaas geen Eindhoven Psych Lab dit jaar. Het goede nieuws is dat er wel meerdere Eindhoven Psych Lab Presents edities zijn en na de eerste met Moon Duo is nu de tweede bekend: 26 mei in de Effenaar met Föllakzoid, TRAAMS, Radar Men From The Moon, The Lucid Dream, Altin Gün en Modulab.

EPL Presents #2
De Chileense Kraut-psych groep Föllakzoid is de headliner van Eindhoven Psych Lab Presents 2. Co-hosts RMFTM brachten zelf op de vorige festival-editie ook een enorme Kraut-bijna-elekronica trip uit, iets wat je live ook wilt ondergaan. Verder komen het Britse Traams (Kraut maar dan in afwisselend experimenteel en poppy jasjes), The Lucid Dream (noisy Kraut uit Carlisle, UK) en Altin Gün. Deze Turks-Nederlandse sensatie zal de afterparty rocken met de betere Turkse psych uit de Lage Landen. Meer info hier.

EPL Presents #1: Moon Duo op 5 april
De eerste editie is al op 5 april en ook in de Effenaar. Op Eindhoven Psych Lab Presents: Moon Duo zal de Amerikaanse psychact het hagelnieuwe album ‘Occult Architecture’ (deel 1 komt in februari uit op Sacred Bones) spelen. Support komt van onder meer het RMFTM dj-team. Meer info.

Eindhoven Psych Lab EPLDeel dit artikel