Het is alweer even geleden dat we de nieuwe Doomstad bekend maakten. Maar met oktober in het vooruitzicht kijken we reikhalzend uit naar deze! Birds In Row komt op 26 oktober richting EKKO met hun vlammende, snerpende post-hardcore. En naast deze Franse bazen hebben we nog een mededeling te doen: er komen namelijk twee supports de avond vullen. Birds In Row-lid Quentin Sauvé doet namelijk een soloshow, en het veelbelovende lokale screamo gezelschap Karnabahar vult daar even keihard op aan. Tickets voor deze bedwelmende EKKO x NMTH x TiVre Presents avond scoor je via EKKO.nl.

Karnabahar
GGGOLDDD, Second Guessing en Ostende: klinkende uiteenlopende namen, die wel al wat mooie dingen hebben voortgebracht. Die gezamenlijke ervaring leidt tot Karnabahar, een band die voornamelijk in Utrecht nog aan terrein wint, maar met een nog te verschijnen debuutplaat getiteld Grimace, zeker de nodige aandacht zal opeisen binnenkort. Daar zal Doomstad ongetwijfeld een mooie aanvulling op zijn. Komt dat zien!

Quentin Sauvé
Al dat muzikale geweld gaat er natuurlijk ook goed in met iets rustigers. En laat Quentin, tevens lid van Birds In Row, je daar nu precies in tegemoet komen. De songwriter maakt prachtige soundscapes en breekbare liederen, die overvloeien van emotie en kalmte. Even iets anders, maar net zo Doomstad.Deel dit artikel