The OscillationDeze Londense band houden we natuurlijk extra in de gaten nadat we ze op Fuzz Club Eindhoven voorbij zagen komen én hoorden suizen. The Oscillation is een bijzonder productief collectief dat de platen uitbrengt via het fijne Fuzz Club Records en de in maart uitgebrachte ‘EP’ U.E.F. (2 diep spacende tracks van ieder +22 minuten) was al meer dan genoeg reden om ze te tippen voor het Eindhovense festival en dat nu wat dikker aan te zetten voor Desertfest Belgium (12-14 oktober in Antwerpen).

Nu is vorige week de Wasted Space plaat verschenen op Fuzz Club, een minstens zo diepe psychrock x Kraut x experimentele elektronica-trip die ditmaal uitgesmeerd is over zes tracks. En die we van harte aanbevelen. Dat geldt bij deze ook voor de set van The Oscillation in Antwerpen, door de Desertfest-organisatie niet voor niks geafficheerd als “one of the more spaced out acts on our lineup”.

The Oscillation speelt vrijdag 12 oktober op Desertfest Belgium in Trix, Antwerpen. Er zijn nog dagtickets voor de vrijdag te koop, verder is het driedaagse festival volledig uitverkocht.
Deel dit artikel