Severant

De muziekwereld is aanpasbaar, zo blijkt maar weer eens. Want met alle concerten en festivals verplaatst, is livestreamen in luttele weken het nieuwe normaal geworden. Concerten op de kijkbuis in het comfort van eigen huis, moshen in je eentje. Zelfs met nieuwe aanpassingen, waarbij een limiet van 30 man de regel is, lijkt het erop dat streams nog enkele tijd onze toevlucht bieden naar een live-ervaring. En om toch wat overzicht te behouden in die overlopende emmer aan livestreams, verzamelen we vanaf nu elke week een rits opnames van binnen-en buitenlandse bodem. Met van afgelopen week Isolation Sessions met o.a. Severant, Dikke Dennis & de Røckers en nummer 100 met Afterpartees evenals een Arnhem Live sessie met Lifelong. 

14 JUNI: ISOLATION SESSIONS #93 – PORSELAIN
Zondag 14 juni tikte het vervreemdende werk van Porselain Isolations Sessions nummer 93 af. Een kunstcollectief dat avantgardistische altrock en noise maakt, en er een donkere performance van maakt. Vergeet voordat je kijkt niet te doneren via de Isolation Sessions website
.

17 MEI: ISOLATION SESSIONS #96 – SEVERANT
Schurende spacerock uit de kelder van Eindhoven in de kelder van de Effenaar:

18 MEI: JERA ONLINE BANDWEDSTRIJD
Mede mogelijk gemaakt door Effenaar en The Isolation Sessions, was er een eerste editie van Jera On Line, de bandwedstrijd waar deelnemers kans maken of een plekje op Jera On Air 2021. Bekijk hier de volledige stream met de hardcore van All Doomed, de punkrock van The Peterlees en Mark of Chaos plus een bak metalcore met Trust Us We’re Liars:

18 MEI: ARNHEM LIVE MET LIFELONG
Dreunende doom en stoner metal in Popcentrum Jacobiberg van de hand van Lifelong, wiens opbrengst per donatie naar Stichting Poezensnuitjes ging. Het hele concert is hier terug te zien:

20 JUNI: ISOLATION SESSIONS #99 – DIKKE DENNIS & THE ROCKERS

21 JUNI: ISOLATION SESSIONS #100 – AFTERPARTEES
Nummertje 100 alweer! Toepasselijk feestgedruis daarom met Afterpartees:Deel dit artikel