Hoewel we met aardig wat angstzweet naar de festivalwereld kijken in verband met de oplopende coronabesmettingen, is er deze zomer in ieder geval een vrijwel gegarandeerd lichtpuntje aan de horizon. Want man, TivoliVredenburg zit verreweg van stil met hun unieke coronaproof Walk the Line-concept, en helemaal mooi: in twee bomvolle dagen van zaterdag 7 tot en met zondag 8 augustus klappen ze een wel hele dikke, heavy package van twaalf bands op je smoel! Op zaterdag 7 augustus kun je namelijk genieten van een heerlijke rits psych en stoneracts, waaronder Gomer Pyle, Supersonic Blues en Mantra Machine, gevolgd door op zondag 8 augustus een heuse Doomstad Presents: WTL Heavy met o.a. Dystopia, Wesenwille en Teethgrinder! Lees hier alle info. 

Walk the Line Psychjams – zaterdag 7 augustus
Dubbele verwennerij dit weekend, want bij WTL Psychjams kun je genieten van zes Nederlandse en Belgische bands. Zo zijn er twee space/stonerrock veteranen in de vorm van Gomer Pyle en The Machine in de middag, tezamen met de heerlijke grooves van Supersonic Blues! In de avond kun je het Belgische Motor!k aanschouwen, gevolgd door Amsterdamse spacerockbazen Mantra Machine en hevig fuzzende Hagenezen Baardvader. Combitickets zijn helaas allemaal al verdwenen, maar dagdeel tickets zijn nog verkrijgbaar via Tivoli.

Tickets per dagdeel zijn nog hier te bestellen, combitickets uitverkocht!


Doomstad Presents: Walk the Line Heavy – zondag 8 augustus
Jawel! De Doomstad editie die oorspronkelijk in mei 2020 te EKKO zou plaatsvinden, is voorlopig de ijskast in gegaan. Maar dit is verreweg het einde voor Doomstad! Want in samenwerking met Tivoli is er namelijk een vuistdikke, koppijnveroorzakende line-up in elkaar gehecht! De package ’s middags bestaat uit black metal bazen Dystopia, de experimentele noise van Monnik en post-black metal van het Belgische Sons of a Wanted Man. In de avond speelt vervolgens de Belgische componist Dirk Serries een ambient-set en sluiten Utrechtse black metallers Wesenwille en grindcoremaestro’s Teethgrinder af. Combitickets zijn er nog, maar wees er snel bij want dit gaat hard!

Tickets zijn hier te bestellen voor diverse tijden, inclusief combitickets.
Combitickets: 35,00 euro
Dagdeel tickets: 19,50 euro

Gehost door onze NMTH Doomany DJ’s: Count Graphite, DJ Post-Scriptum en Iron Merino!
Jawel, tussendoor gaan er ook nog muziekjes gedraaid worden door onze Doomany DJ’s! Inclusief het debuut van DJ Post-Scriptum en Iron Merino, bijgestaan door Count Graphite.

 Deel dit artikel