UK post-hardcoregroep Employed To Serve, foto Sam Lees

UK post-hardcoregroep Employed To Serve, foto Sam Lees

Tweede mep namen voor Complexity Fest 2018! Het Haarlemse festival voor ‘de complexe, experimentele, progressieve en avontuurlijke kant van heavy muziek’ verwelkomt zeven nieuwe zeven nieuwe acts: Blanck Mass, Employed to Serve, VOLA, Oceano, Aversions Crown, PoiL en Disentomb. De derde editie vindt op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari 2018 plaats in de drie zalen van het Haarlemse podium Patronaat.

Eerder waren al onder meer SikTh, Three Trapped Tigers, Carnifex en Ulsect aangekondigd. Kijk onderaan voor de complete line-up per dag. Complexity stelt de nieuwe lichting zelf even voor:

Complexity 2018 2– De extreme elektronische act Blanck Mass (Benjamin John Power, ook de helft van Fuck Buttons).
– Tech-prog rockers VOLA, die begin 2018 met een nieuw album komen.
– Deathcore geweldenaren Oceano, die recentelijk lieten zien dat ze de norm van hedendaagse moderne metal bands ver overstijgen.
– Employed To Serve brengen hun smerige post-hardcore met eigenzinnige songstructuren.
– Moderne deathcore groep Aversions Crown, met buitenaards technische combinatie van black- en death-metal en beatdown hardcore.
– De Franse freaks PoiL, die in de geest van Zappa, met de energie van punk, het idee van prog rock, de schoonheid van chamber music het geluid creëren van een fabriek die op het punt staat te ontploffen.
– Disentomb, met brutal technische death metal, uit Australië.

Er zijn nu ook dagkaarten beschikbaar: €20,- (ex fees) voor vrijdag en €35,- (ex fees) voor zaterdag. Meer info op deze pagina.

VRIJDAG 23 FEBRUARI:
Carnifex
John Frum
Oceano
Aversions Crown
Disentomb
Ulsect

ZATERDAG 24 FEBRUARI:
Sikth
Blanck Mass
Vola
Three Trapped Tigers
Employed To Serve
God Mother
PoilDeel dit artikel