Ziggy Splynt, foto: Melvin Winkelier

Ziggy Splynt, foto: Melvin Winkelier

Vers materiaal uit onze Popronde club van 26! Deze keer in de vorm van het Utrechtse Ziggy Splynt, die er zowel muzikaal als visueel stevig in knallen met de videoclip bij het nummer Swiitch.

“Swiitch vertelt het verhaal van een ruzie over hoe je je leven moet invullen. Met de videoclip wil de band diepere lagen in het nummer ook abstract visueel naar voren brengen. Met een zelfgemaakt green-screen en video-concept behelst ‘Ziggy’ de DIY-spirit bij de productie van deze clip.”

De track is geproduceerd door Guido Aalbers (Paceshifters, The Gathering) en gemastered door Andy VanDette (Muse), en luidt het begin van een serie releases die dit najaar nog zullen gaan volgen wanneer de band de Popronde aandoet.

Op 13 augustus barst het Popronde-circus weer los en wordt er afgetrapt in de stad waar het allemaal begon: Nijmegen! Als er dan aan het einde 41 steden totaal zijn aangedaan vindt het grote eindfeest plaats in de Amsterdamse Melkweg op 24 november. Meer Popronde-info vind je hier.Deel dit artikel