Call It Off op Jera On Air, foto Dani Silvia

Call It Off op Jera On Air, foto Dani Silvia

Enthousiasme, uitroeptekens en vreugdekreten vanuit kamp Call It Off en met reden: het tweede album Abandoned is af en komt 20 januari uit. De Eindhovense poppunkers zetten die aankondiging kracht bij met de release van een nieuwe video en tweede single Death or Glory. Bij een albumrelease hoort natuurlijk een presentatie en daarvoor hebben de mannen een dag later (zaterdag 21 jnauari) Dynamo in Eindhoven geregeld.

De plaat verschijnt overigens via Sony Entertainment, ook al niet gek geregeld. Zoals de benoeming tot 3FM Serious Talent en de boeking voor Noorderslag ook al tekenen aan de juist wand waren voor Call It Off. Als je nu denkt: ‘Toffe punky, Green Day-eque track, maar 21 januari duurt nog best wel lang’, dan snappen we dat. Gelukkig hoef je niet zo lang te wachten, want Call It Off support de Britse rockers/neo-grungers VANT tijdens twee van de drie optredens komende week in Nederland: op donderdag 8 december kun je in Vera, Groningen terecht en vrijdag 9 december zie je beide bands in de Tilburgse 013 aan het werk. Volgende halte is waarschijnlijk de Oosterpoort in Groningen, waar het viertal op zaterdag 14 januari het Noorderslag-podium betreedt.

Tickets voor de releaseshow kun je hier fixen. En nu alle ballen op de video van Robbert van Caem voor Death or Glory. Eind augustus liet Call It Off titelnummer Abandoned al los en die check je helemaal onderaan.
Deel dit artikel