Buma ROCKS logo

Kink-dj's Frank Helmink en Peter van der Laan

Kink-dj’s Frank Helmink en Peter van der Laan

Jarenlang vaste prik op Kink FM: radioprogramma Heavy Alternative. Van 2000 tot 2006 zond de radiozender het programma ‘dóór en vóór liefhebbers van heavy muziek’ wekelijks uit. Op donderdag 26 mei keert Heavy Alternative eenmalig terug op online rockstation Buma ROCKS! Radio. Met de dj’s van weleer Frank Helmink (nu hoofd Buma Cultuur) en Peter van der Laan.

Helmink en Van der Laan blikken niet zozeer terug in deze unieke (live-)uitzending, maar vooral vooruit. Logisch; want op 4 en 5 juni vinden Buma ROCKS! en FortaRock plaats in Nijmegen. Voor de radioshow zijn vast speciale gasten en live optredens aangekondigd. Zo treedt onder meer Hibakusha op, de Haarlemse band die voor FortaRocks talent stage is geselecteerd.

Non-stop kanaal Buma ROCKS! Radio wordt gehost door Radio Veronica en biedt een gevarieerde selectie aan metal en hardrock van eigen bodem, afgewisseld met nieuw internationaal werk en klassieke tracks van de grote namen uit het genre. Uitzending Heavy Alternative met dj’s Frank Helmink en Peter van der Laan op donderdag 26 mei van 20.00 tot 22.00 uur. Buma ROCKS! Radio is te beluisteren via www.radioveronica.nl/player/buma-rocks.

Unique! Listen to Heavy Alternative with Frank Helmink and Peter Van Der Laan, this Thursday May 26 LIVE from 8pm till…

Geplaatst door Buma ROCKS op maandag 23 mei 2016Deel dit artikel