Komatsu benefietDat was even een verzuurde kers op de taart voor Komatsu: zo’n dikke tournee met Mondo Generator door Europa doen en dan wordt de bus totaal leeggeroofd in Rome. (Lees het uitgebreide tourverslag hier). Behoorlijk klote dus. Maar hulp is onderweg! Eindhoven Rock City heeft een benefietavond gesignaleerd, opgezet door platenlabel Lighttown Fidelity. Zondag 10 januari staan in Altstadt (ook in Endje ja) de volgende acts belangeloos op de planken om Komatsu te supporten: Heretic, Candybar Planet en Radar Men from the Moon. De opbrengsten gaan uiteraard naar de gedupeerde bandleden, die nieuwe instrumenten, pedalen en ander spul moeten kopen, waarvan het meeste niet door de verzekering vergoed wordt.

Oftewel: je tien euro entree wordt zeer welbesteed, sterker; komt volledig ten goede aan Komatsu en dan krijg je er nog eens vier dikke bands bij ook.

Meer goed nieuws en support voor de heren: de inmiddels zeer welbevriende Nick Oliveri (die Desertrocker van het eerste uur uit Kyuss en QOTSA) heeft zijn medewerking toegezegd aan het volgende album. Die tweede langspeler gaat dus Recipe For Murder One heten en moet ‘soon’ uitkomen. Onduidelijk is nog wat Oliveri precies gaat doen, maar uit onderstaande video blijkt dat hij er al verdacht veel zin lol in heeft. Wij ook! Eerst zondag 10 januari de Altstadt maar eens bezoeken.

 

We promised you some rad news………

Look who is doin’ some stuff on our new record, called “Recipe for murder one”.

Posted by Komatsu on maandag 21 december 2015

 

 Deel dit artikel