BEACHES BREW X CROSLEY I (1024x683)18238d_2be1e7eb7d3f4860aded6fe4f5855902-mv2_d_1754_2480_s_2Ben je bekend met het Beaches Brew Festival? Let op: Het vindt jaarlijks plaats op het strand van het Italiaanse Ravenna en we gaan je niet lastigvallen met een kaartenactie, want… het is helemaal gratis! Het Nederlandse Belmont Bookings en Bronson Produzioni tekenen voor de organisatie. Op de zesde editie, van 5 t/m 8 juni in Ravenna, vind je onder meer de altijd geweldige Australische psychband King Gizzard & The Lizard Wizard (van de nieuwe plaat zijn alweer 6 nummers los, luister onderaan), de bijna net zo geschifte garagefreaks van Thee Oh Sees, noiserock-legende Shellac, Preoccupations (Canadese post-punkers die eerst nog Viet Cong heetten), psychkrauters Moon Duo, Atlanta garagepunks The Coathangers, garagesoulman King Khan & The Shrines en uit eigen land onder meer shoegaze dreampoppers Blue Crime en de Turks-Amsterdamse psychfolkers Altin Gün.

En dat is nog niet eens het hele, zeer toffe programma. Meer dan genoeg goede muziek in het vooruitzicht, nu nog de reis naar het noordoosten van Italië maken. Om te zorgen dat je onderweg niet van muziek verstoken bent, zijn er Crosley Turntables; draagbare draaitafels die ingeklapt zo als een koffertje mee kunnen. In samenwerking met het festival is er een gelimiteerde Crosley ontworpen en – je raadt het al – daarvan mogen wij er eentje weggeven.

Het enige dat jij hoeft te doen is antwoord te geven op deze vragen: “Waarom wil jij naar Beaches Brew en welke act uit de line-up wil jij op de draaitafel leggen?” Mail uiterlijk op 5 juni je antwoord naar contact@nmth.nl.

Succes!

Meer informatie over het festival vind je op de website

Deel dit artikel