Temple Fang, zaterdag 25 juni in Azijnfabriek

Hoewel Roermond niet bepaald om de hoek ligt voor velen, is het legendarische Azijnfabriek vast wel velen bekend. Dit poppodium kwam niet zonder slag of stoot tot stand, maar na een opknapbeurt en een heropening is Azijnfabriek 2.0 al enkele jaren lekker bezig. Vandaag kondigen ze een nieuwe heavy concept aan waar we wel oren naar hebben: Roerig, een terugkerende reeks bandavonden, waarbij de gitaar in algemene zin op een voetstuk wordt geplaatst. Dat doen ze niet alleen, want met ECI Cultuurfabriek worden hiervoor de handen in elkaar geslagen. De discipelen van de zes snaren, de aanhangers van de riff en liefhebbers van ferme melodieën mogen zich verheugen op stoner, metal, shoegaze, punk of simpelweg dikke rock op het prachtige podium van de Azijnfabriek in de Roermondse binnenstad. 

Op 25 juni wordt de spits afgebeten door niemand minder dan Temple Fang, waarbij No Man’s Valley het meer dan smakelijke voorprogramma is. Na de zomerbreak gaat het plezier onverminderd voort met Fire Horse, die eind vorig jaar bij Suburban Records hebben getekend, en daar op 2 september hun debuut Out Of The Ashes laten verschijnen. Heb je dan nog een maand de tijd om de songs te leren voor die 28 oktober Midden-Limburg op zijn grondvesten laten schudden. Deze keer zal The Dirty Denims het spektakel openen. Voor 2023 is het brainstormen ook al op windkracht 12 aanbeland, dus verwacht spoedig klinkende namen voor het volgend jaar.

Tickets voor dit event zijn 14,50 euro en te koop via ECI Cultuurfabriek en Azijnfabriek. Bekijk ook de FB-events voor meer info, Temple Fang via deze link en Fire Horse via deze linkDeel dit artikel