Architects op FortaRock, foto Rob Sneltjes

Architects op FortaRock, foto Rob Sneltjes

Jera On AirJera On Air heeft de eerste negen namen bekendgemaakt voor de jubileumeditie van 2017 en het festival maakt haar naam als een waar mekka voor liefhebbers van hardcore, metal en punk wederom waar. Het eerste negental bevat meteen grote namen: Architects, Every Time I Die, Comeback Kid, Northlane, The Bouncing Souls, The Devil Wears Prada, Every Time I Die, The Black Dahlia Murder, Landscapes en The Smith Street Band.

Bruut spul meteen zeg voor de 25e aflevering van Jera On Air. Dat belooft weer een hele gave editie te worden. En dan is dit pas het begin, zo laat de organisatie ook weten: “Keep an eye out for more news soon! We are far from done!” Oplettende volgers kregen al een blik op een waarschijnlijke headliner dankzij The Devil Wears Prada, dat aanvankelijk de verkeerde (?) poster had gepost. Om welke band het ging kunnen we niet verklappen… En dat is ook niet nodig: je hebt immers al negen goede redenen om die tickets te gaan scoren via de site.

Nog een tiende reden dan? We waren dit jaar in Ysselsteyn om verslag te doen en aan den lijve te ervaren hoe HARD dit festival is. En hoe verbroederend, ook als de weersomstandigheden tegenvallen. Lees en aanschouw het hier.

Jera On Air vindt plaats op 22, 23 en 24 juni 2017 in Ysselsteyn. Combitickets kosten € 60,-, dagkaarten voor de vrijdag € 40,- en voor zaterdag € 50,-. Met een Camping XL ticket (€ 20,-) heb je ook recht op toegang tot de pre-party op donderdag. Meer info hier.Deel dit artikel