God Dethroned, klassieke line-up (1996 - 2001): Jens, Beef, Roel & Henri.

God Dethroned, klassieke line-up (1996 – 2001): Jens, Beef, Roel & Henri.

Amsterdam Metalfest heeft het programma voor de vijfde editie rond met de toevoeging van (de in 2015 heropgestane) Nederlandse death metallegendes God Dethroned, Grunn stonerdoomers Herder (is Harder) en de jonge female fronted symphonic death metalband Veil Of Delusions. Eerder waren Decapitated (exclusieve Nederlandse show), Carach Angren en Heart of a Coward al aangekondigd.

Amsterdam Metalfest vindt plaats op zaterdag 2 april 2016 in de Melkweg, oude zaal in Amsterdam en jij maakt nu kans op twee kaarten! Tenminste als je deze vraag beantwoordt en als de donder het antwoord naar contact@nmth.nl stuurt. Waarom is God Dethroned zo’n absolute bazenband?

Het is de tweede keer dat Amsterdam Metalfest in de Melkweg huist en na die zes bands is de harde pappies koek nog niet op. Je festivalticket verschaft je namelijk ook toegang tot een afterparty in Rockclub The Cave. Om middernacht gaat het daar nog eens los met de lokale ‘Blackened Crustpunkers’ van Nuclear Devastation en de Bredase ‘HeavyStonerBluesGrooveRockSludgeMetallers’ van Mourn.

Amsterdam Metalfest
Zaterdag 2 april 2016
Melkweg, oude zaal
Deuren: 17:00 uur.
Lijnbaansgracht 234, Amsterdam
Voorverkoop: €20,- +lidm.
Deurverkoop: €23,- +lidm.
TicketlinkDeel dit artikel