Alter Bridge, foto Carlos Amoedo

Alter Bridge, foto Carlos Amoedo

We zagen zanger Myles Kennedy met Slash (Pinkpop 2015) op het podium en leadgitarist Mark Tremonti met soloproject Tremonti voorbijkomen, nu is ook de komst van hun gezamenlijke band Alter Bridge aanstaande. De Amerikaanse ‘powerhouserockers’ staan 10 november in de Heineken Music Hall en een dag eerder al in de Ancienne Belgique te Brussel. Niet voor niks, want het vijfde studioalbum is onderweg. The Last Hero komt 7 oktober uit via Napalm Records/Suburban en het is dus hoog tijd je wat te laten horen en zien. De band heeft daarvoor een lyric video van My Champion bereid, die je nu exclusief op NMTH ziet.

Daarnaast hoorde en zag je eind augustus de eersre levenstekens al van Alter Bridges aanstaande langspeler. We hebben de video van het karakteristieke Show Me A Leader helemaal onderaan gestopt. Volgende maand kun je ook een interview met zanger Myles Kennedy op NMTH verwachten.

Het album The Last Hero is vast te bestellen in fysieke vorm en digitaal. Bij de digitale pre-order krijg je er een gratis download bij van de twee singles die al los zijn.
Deel dit artikel