Screw HoustonScrew Houston, Start Screaming is niet meer, maar bestaat als Screw Houston nog zeker wel. De Utrechts-Brabantse punk-rock ’n rollgroep is terug met een verse bassist en met vandaag een nieuwe single inclusief meer melodie dan je van ze gewend bent. Luister hier naar All Rise en ga die gasten zien, bijvoorbeeld op Jera On Air op 25 juni.

De band zegt zelf over ‘de nieuwe richting’ dat ze de kenmerkende melodic hardcore met rock ’n roll elementen, verrijkt hebben met meer melodie in de tracks. Nog altijd luid, rawk ’n roll en hardcore maar nu met meer melodie in de zang en harmonieuzere songs. “Still for all those fans of Defeater and Modern Life Is War and Verse. But also for fans of Make Do And Mend, Foo Fighters and The Menzingers.”

De nieuwe single All Rise komt hier met een lyric video. De release op White Russian Records is een 2-track affaire met heropgenomen versie van Wait Upon Death (eerder op de self titled 12″), die je er gratis bij krijgt als je All Rise op de White Russian Bandcamp aanschaft. Of als je de 2-track CD koopt, maar die is alleen verkrijgbaar bij de band zelf. Weer een reden om 25 juni op Jera On Air te zijn dus.
Deel dit artikel